söndag 30 augusti 2009

Mm, I'm lovin it!

Mmm, McDonalds! Snabbmat, snabbt bredband. Vad mer kan man begära?

Att dom skulle stänga av pipljudet kanske. Det vore faktiskt skönt, det.. piiiiper, och det piiiper.. det piper lite till..

Pip. En räkmacka, färskpressad juice och en wienerkringla senare pip så känner man sig nästan pip som människa igen. Att vi pip ser fram emot att pip anlända till lägenheten imorgon och pip lägga sig i pip poolen är ingen underdrift det heller. Och vart fanns kölapparna till att få sova på de mjuka möblerna på arlanda? Missade dom, pip.

2 kommentarer:

Annika sa...

REST ME, FLY ME is the shit på Arlanda. Jag och Wibbe slaggade där i ett rum som enligt magnus K påminde om ett koncentrationsläger. När vi klev in i rummet som enbart bestod av en gigantisk våningssäng så kunde vi inte stå brevid varandra i rummet med väskorna, så litet var det. Inget Cypern penthouse precis ;) Mer uppdateringar ppl!

Annika sa...

Det var precis det jag menade ;) Men jag och Johan tyckte att Rest me Fly me lät bättre! Ett vinnande koncefpt liksom.

Haha soft! Här har de tockså blivit soligt och varmt, bara sådär. Nu dröjjer det dock itne länge föränn mallan ballan och jag så ni får passa på att vila upp er för när vi komemr komemr det bli fart i stugan ;)!

(kommetarsfältschatt, 4 v 5 toast. Kanonkul!)