lördag 10 oktober 2009

Eld skall med eld bekämpas!

lägenheten känns awkward. fast såklart inte för att vi fått besök, våra två nya sambosar en vecka framöver är störtsköna. Kristoffer och Hanna. Inatt skjutsade vi hem Kristoffer från bargatan i en kundvagn, vroom-vroom, happy times! När vi kom hem skojjade jag lite om att det skulle bli efterfest, skämtet blev succé, som vanligt. Sedan ville jag skaka hand men då fick vederbörande för sig att jag gick till attack och låste in sig på ett rum. Lite lustigt var det allt. Nästa anhalt blev sängen, och somnade gjorde jag bums. Vaknade 08.50 av väckarklockan och jag klev upp. Jag var förvånad över hur pigg jag faktiskt var, trots nattens bravader, och hoppade in i duschen för att bli av med all röklukt jag absorberat från Flairs (man blir verkligen rökt där inne, som en fisk). Jag funderade lite över varför ingen annan var vaken, och precis när jag knackade på dörren till Pter och Mkaelas dörr kom jag på... FAN, det är lördag, vi börjar inte jobba förrän klockan 12.00. Honest misstake i mina ögon, ni som känner mig vet att jag kan vara rätt virrig ibland, men i andras ögon var jag då tydligen fortfarande full. Fast... det var jag inte. Faktiskt.

Ikväll drack jag öl. Och kollade på fotboll. Sedan skulle jag vilja påpeka att det faktiskt var en bra match, det var en riktigt bra match, i ungefär 70 minuter. Då gjorde Sverige mål. Men. Vi. Fick. Inget. Mål?

VAD HÄNDE?! Satan och Fan. Mm, båda två. Både Satan och Fan.

Lite mer teknik till fotbollsvärlden tack. En-två minuter hit eller dit för att titta på en målkamera är inga problem i någon annan sport. Varför ska fotbollen fortfarande styras av neandertalare? Och med det tackar jag för mig, Nlas, true blogger of the Cyprusblog!

PS. Surprise surprise, jag är inte likblek längre. Skön-t!

3 kommentarer:

m sa...

HAHAHAHAH. det här var bra läsning! jag förlåter dig för attackincidenten. det är ingen fara!!

Christine sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

Gabrielle sa...

Tack så mycket :)